دلیل خرابی ماشین لباسشویی
برای هر کد بانویی ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین واساسی ترین وسیله برقی موجود در خانه است و اگر بی احتیاطی کنید ممکن است باعث خرابی آن شده وباعث میشود وقوع اتفاقات ناگواری برای وسیله شود. پس ما باید در هنگام خرید لباسشویی، آن را هر چند بار در سال سرویس کنیم تا از وقوع مشکلات احتمالی پیشگیری کرده باشیم و نیازی به تعمیرات پیدا نکنیم.
خیلی وقت ها این امکان هم وجود دارد که شما موقع روشن کردن ماشین لباسشویی، با لرزش و تکان خوردن بیش از حد آن مواجه باشید.باید دانست این لرزش های شدید باعث آسیب رساندن به قطعات داخلی لباسشویی خواهد شد.وقتی لباسشویی شما تکان میخورد قاعدتا با برخورد آن با وسایل پیرامونش، ضربه های شدیدی به آن وارد می شود که عامل این لرزش ها، حرکت های ناشی از مراحل آخر شستشوی لباس ها می باشد.
بعضی وقتها ایجاد صداهای ناهنجار که در اثر لرزش و تکان خوردن های شدید ماشین لباسشویی است، باعث سردرگمی کدبانو خانه و افراد خانه می شود و حتی این مشکل، ممکن است به حدی برسد که افراد را مجاب به تعویض ماشین لباسشویی کند! اما بدانید، تنها با چند روش ساده و بی دردسر که در این مقاله به آنها اشاره می کنیم، میتوانید لرزش و تکان های ماشین لباسشویی خود را به حداقل برسانید.
علت تکان های زیاد لباسشویی چیست؟
۱-عدم تراز بودن ماشین لباسشویی
اگر ماشین لباسشویی میلرزد،درواقع اولین کاری ک باید بکنیم این است ک از تراز بودن لباسشویی مطمئن شویم یعنی پایه های لباسشویی بدون لرزش سرجایش بماند۲پایه عقبی لباسشویی تا حدالاامکان سفت شود،دوپایه جلویی لباسشویی به دلخواه تنظیم شود تا بالانس و بدون لرزش سر جایش بماند.
۲-بیش از حد پر کردن لباس
بیش از حد پر کردن لباسشویی میتواند موقع خشک کردن لباس دستگاه را دچار مشکل کند ،ظرفیت لباسشویی هرمقداری که هست دو سوم را لباس و یک سوم را اب تشکیل میدهد،ب عنوان مثال:لباسشویی هفت کیلویی حدود ۴/۵کیلولباس و۲/۵کیلو اب باشد.
۳-متعادل کردن لباس ها درلباسشویی
مثلا یک حوله بزرگ یا کوچک رو ب تنهایی درون دستگاه بیاندازید وقتی خیس میشود وزن زیادی میگیرد و به یک طرف خودرا میکشاند و باعث بهم زدن تعادل ونابالانسی لباسشویی میشود پس(حوله بزرگ،پتو،کفش،کیف و...)رو ب تنهایی نباید درون لباسشویی گذاشت و باید با لباس های ریزو درشت میکس شود تا تعادل حفظ شود.
۴-خرابی کمک فنر ها
وقتی کمک فنرها ضعیف شوند و یا خاصیت ان ازبین برود یعنی نمد داخلی کمک ضعیف شود باعث برهم زدن تعادل میشود.
۵-خشک شدن لاستیک دور درب
حتما هر چند بارلاستیک دور درب را سرویس کرده تا از خشک شدن و بی کیفیت شدن لاستیک جلوگیری شود.به فرض مثال با ابگرم یا سرکه سرویس شود.
۶-عدم تخلیه آب موقع خشک کردن
اب موجود داخل دستگاه موقع خشک کردن وزن زیادی ب لباسشویی وارد میکند پس حتما باید خالی شود در غیر این صورت پمپ تخلیه پایین لباسشویی سرویس شود.
۷-خرابی بلبرینگ و کاسه نمد و سه نظام
در زمان خشک کردن لباس اگر بلبرینگ،کاسه نمد یا سه نظام دچار شکستگی یا تاب باشد باعث لرزش میشود و حتما باید تعمیر گردد که اسیب جدی به لباسشویی میرساند.
۸-عدم باز کردن پیچ ترانسفر
چهار عدد پیچ به گوشه های دیگ دستگاه قبل از استفاده اولیه وصل می باشد . این چهار عدد پیچ باعث ضربه نخوردن به دستگاه در حمل و نقل است و حتما باید قبل استفاده از لباسشویی باز شود تا باعث لرزش دستگاه نشود.
۹-عدم استفاده از پد لرزش گیر
پد لرزش گیر در پایین پایه ها قرار میگیرد تا از لرزش زیاد دستگاه موقع خشک کردن جلوگیری کند.
۱۰- سرویس نکردن دستگاه
حتما باید جا پودری،درام و خرطومی تخلیه با پودر جرم گیر سرویس شود،سرویس دوره ایی دستگاه هر سه یا شیش ماه می باشد.
۱۱- خراب شدن فنر های نگه دارنده
دو الی سه فنر ، نگه دارنده دیگ به بدنه می باشد که اگر حالت فنریت خود یا خشک شود باعث بروز لرزش یا صدای بیش از حد لباسشویی می شود.
۱۲- کیفیت بدنه
کیفیت بدنه اگه ضعیف باشد و خاصیت جوشکاری ضعیف و قطر بدنه کم باشد،همگی باعث لرزش می شود.
مطلب مرتبط به مقاله-مشکلات ماشین لباسشویی
باتشکرازشرکت پرشین سرویس:نمایندگی پرشین سرویس فریدونکنار-مدیریت مهندس صادقی